.

Minun maailmani aukeaa rappusiltani... Siihen osuu aamun aurinko, piiskaa sateen pisarat, kasaa taivaan lumet. Niiden kautta minä tulen ja lähden. Niillä minä istun päivän vapaat, luon piirroksena mieleeni unelmani. On ne sitten pieniä tai suuria, mutta toteutuakseen ne vaativat aina töitä. Näin minä työstän puutarhani, elämääni ja haaveitani..

2. lokakuuta 2011

Koti <3

Suosittelen jokaisella edes pientä reissua kodin ulkopuolelle,edes pariksi yöksi. On aivan mahtava huomata kuinka ihanan kodin omistaa, kuinka ikävä sinne tulee kun on hetken pois.

Oma sänky, kuinka ihanan unen siinä saa. Kuinka juuri se on sopivan jämäkkä, ei liian pehmeä eikä
kova.

Oma suihku, kuinka siitä tulee puhdasta vettä ja suihkun jälkeen tulee todella puhdas olo. Voit juoda suihkusta tulevaa vettä! Saat juuri sen lämpöistä kuin haluat. Se ei ole suodatettua meri vettä.

Luonto ja sen vehreys on Suomessa mykistävää. Meille on niin itsestään selvää että täällä on vihreää, sitä jotenkin kotona ollessaan turtuu siihen!! Ihmiset, se ei todellakaan ole itsestään selvää joka paikassa tätä palloa! Ja nauttikaamme tästä vedestä joka sataa niskaamme :)

Mutta sehän on toisaalta niin ihana asia, ikävä, huomaat silloin että se asia todella merkitsee sinulle jotakin! Ja jännä huomata, lomalla oli kaipuu kotiin ja tänne oli ihana tulla, mutta hups; nyt jo suunnittelee uutta reissua! Suomen rinteet kutsuvat jo suksiani ja pieni haave päästä myös talvella 12tunnin lentomatkankin päähän.. Saas nähdä mitä elämä tuo tullessaan ;)

Ei kommentteja: