.

Minun maailmani aukeaa rappusiltani... Siihen osuu aamun aurinko, piiskaa sateen pisarat, kasaa taivaan lumet. Niiden kautta minä tulen ja lähden. Niillä minä istun päivän vapaat, luon piirroksena mieleeni unelmani. On ne sitten pieniä tai suuria, mutta toteutuakseen ne vaativat aina töitä. Näin minä työstän puutarhani, elämääni ja haaveitani..

9. lokakuuta 2011

Kiillotusliinaa akkunoille, vastapainona shoppailua :)

Raivostuttava, tuskastuttava on onneksi takana. Ikkunat on nyt pesty, voi luojalle kiitos siitä! Ja oikeastaan mikä tässä urakassa on raivostuttavinta on aina se, että  kun olet saanut urakan loppuun ja olet ylpeä lopputuloksesta niin aurinko tulee ja osuu ikkunaan ja huomaat: voi paska! Huomaat kauniit, puhtaat ikkunasi omaavan jonkunlaisen kalvon tai rannun ikkunan kulmissa. Miten se on mahdollista? Joka kerta keskityt ja yrität  tehdä kaiken oppisääntöjen mukaan, mutta silti aina näin käy! En ala. Jos joku osaa sanoa vinkin miten tämä inhottavuus operaatio suoritetaan siten, että lopputulos on auringon paistaessakin silmiä hivelevä niin anti tulla vaan tänne päin...

Sitten viikonlopun mukavaan antiin. Suosittelen kaikille sydämeni pohjasta - Oulun käsityö messuja-. Oikeasti hajosin ihan palasiksi kun menin sinne. Siellä oli vain taivas rajana. Tottakai mukaan lähti, voisiko sanoa aivan liian paljon tavaraa! Talvi saa nyt tulla, minut on kiedottu villaan. Löysin aivan superkivan villamekon ja liivin. Voi, sitä pehmeyttä ja lämpöä :) Uusia ideoita sieltä sai myös kasapäin ja messujen koko yllätti minut täysin. Sielä oli aivan älyttömästi porukkaa.

Tästä innostuneena haaveilen nyt marraskuulle reissua parhaan ystävättäreni kanssa  Tampereen käsityömessuille. Kuuleman mukaan sinne kokoontuu kaikki Suomen parhaat yli 400 käsityöläistä. Toivottavasti saamme toteutettua, koska se toisi varmasti virtaa pitkälle talveen.

2 kommenttia:

Janetti kirjoitti...

Ikkunanpesusuihketta ja mikrokuituliina. Niillä tulee musta todella hyvä lopputulos. :) Oon kyllä lastan hylänny jo aikaa sitten. :)

-MiuTau- kirjoitti...

Molemmat löytyivät minulta kyllä kun uurastin noiden lasien kimpussa, mutta ei tullut hyvä! En tiedä onko pesijässä vika vai ikkunoissa? Voimmeko sopia, että laseissa... Mutta kävin sitten kaupassa ja ostin uuden mikroliinan ja ostimpa vielä sen lastankin ja yritän saada itseni motivoitua ärsyhommaan joku päivä uudelleen :)